Kooliks valmis!

September 13, 2017

Koolipäevad toimuvad Chiswicki koolis (Chiswick School W4 3UN). Kooli territooriumile pääseb laupäeviti ainult Staveley roadi poolt, ehk siis tagaküljest. Eesti Kool asub mitte peamajas vaid kõrvalhoones. Paneme esimestel koolipaevadel välisuksele ka kooli sildi.

Koolis on parkla, mida saate kasutada, kui tulete autoga. Ühistranspordist: lähim rongijaam on Chiswick (10 min jalutada, South West trains Waterloost iga 15 min järel), metroojaam Turnham green, sealt edasi ca 10min bussiga E3, mis peatub kooli sissepääsu ees (Staveley road). On ka teisi bussiühendusi Hammersmithi ja Richmondi poolt (buss 190, Staveley road). Kuna aegajalt on laupäeviti rongi- või metrooliiklus teetööde tõttu piiratud, vaadake alati juba varem järele, kuidas tulla.

Kooli võtke kaasa pinal pliiatsitega ja kott kuhu hiljem koolikaust panna (A4 suurusega). Koolikaustad saate esimesel päeval koolist, uutele õpilastele on need tasuta.

Loe edasi

Vanem postitus:

Uuem postitus: