Avatud Uste Päev 24. märtsil

March 6, 2018

Avatud uste päev Londoni Eesti Koolis

 

Eesti Kool Londonis kutsub kõiki huvilisi avatud uste päevale 24. märtsil 2018 algusega kell 10:30!

 

Üheksandat aastat tegutsev eesti õppekeelega kool pakub kaks korda kuus laupäeviti eakohast õpet neljas vanuserühmas. Võtame vastu lapsi alates kolmandast eluaastast kuni 12+.  Igal koolipäeval toimub kolm tundi: eesti keel, kunst/käsitöö ja muusika. Vanimal rühmal asendab kunsti ja muusikat projektitund. Avatud on ka mängurühm eesti keelt kõnelevatele lapsevanematele ja 0-3-aastastele lastele.

 

Avatud uste päeval on nii lastel kui ka kõigil lapsevanematel võimalik koolitunde külastada. Lisaks on koolil külas ka lugemisnõustaja-eripedagoog Maili Liinev (www.hooling.ee).  Maili Liinev viib läbi lugemisjooga koolituse lastele ja suurtele (10:30-11:25) ja praktilise perekoolituse “Kuidas toetada eesti keeles lugemist ja kirjutamist läbi mängu” (11:30-13:25).

 

Palume huvi registreerida eestikool.london@googlemail.com

 

Londoni Eesti Kool

eestikoollondonis.co.uk

Tunnid ja avatud uste päev toimuvad Chiswick School ruumides aadressil Burlington Lane, Chiswick W4 3 UN

Vanem postitus:

Uuem postitus: